alt

Dieetadvisering

Bij het beroep diëtist wordt vaak gedacht aan afvallen. Ook wij hebben zeer veel ervaring in het begeleiden van mensen met overgewicht.


Lees meer

alt

Orthomoleculair

Sinds februari 2006 is Angelique Becks ook orthomoleculair diëtist.
Een orthomoleculair diëtist legt nog sterker de nadruk op het feit dat alles wat in het lichaam gebeurt...


Lees meer

alt

Stress-
counselling

In Diëtistenpraktijk Becks & Havers is Harriet Havers tevens werkzaam als stresscounsellor.


Lees meer

alt

Samenwerking

Samenwerken staat binnen de zorg hoog in het vaandel.


Lees meer

Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst en beeld) die u op deze site (Diëtistenpraktijk Becks & Havers en alle onderliggende pagina’s) aantreft bij Diëtistenpraktijk Becks & Havers of zijn gelicenceerd aan Diëtistenpraktijk Becks & Havers.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Diëtistenpraktijk Becks & Havers of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Diëtistenpraktijk Becks & Havers”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.


Credits

ideeëndesk
T +31 (0)6 34 28 90 25
M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.ideeendesk.nl