Afbeeldingsresultaat voor vacature

Vacature

In verband met toenemende drukte in onze praktijk, zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Ben jij een enthousiaste ondernemende diëtist? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Diëtistenpraktijk Becks&Havers is een 1e lijns diëtistenpraktijk, waar 4 diëtisten werkzaam zijn. Wij zijn op zoek naar een 5e collega voor, in eerste instantie, ca 8-12 uur per week. Je houdt spreekuur op verschillende praktijklocaties en geeft op aanvraag groepsvoorlichting.
Je behandelt onder andere cliënten met diabetes mellitus, CVRM en COPD binnen de ketenzorg. Maar ook cliënten die zijn verwezen door disciplines waarmee wij samen werken, zoals de verloskundigen en praktijkondersteuners.

Onze praktijk is dynamisch. Nieuwe kansen en uitdagingen zien en aangaan, is dan ook een belangrijke eigenschap die wij zoeken in een nieuwe collega, evenals flexibiliteit. Verder in jouw profiel:

  • Je hebt een HBO diploma Voeding en Diëtetiek;
  • Je staat ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar op minimaal 2 dagen;
  • Je kunt goed zelfstandig en in teamverband te werken;
  • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Ervaring in de eerstelijns zorg is een pre.

Denk je te passen binnen ons team en heb je interesse? Dan nodigen we je graag uit vóór 11 oktober 2018 te solliciteren via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vragen Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Angelique Becks of Harriët Havers, praktijkhouders (0344-631731).