altAanmelding

 

Wij zijn alle dagen van de week telefonisch bereikbaar. Doordat we veel in gesprek zitten en dit zo ongestoord mogelijk willen laten verlopen, kunnen we niet altijd direct de telefoon aannemen. Wanneer u uw naam en telefoonnummer duidelijk inspreekt, bellen we zo snel mogelijk terug. We hebben overdag 3 momenten ingepland voor een telefonisch spreekuur: van half 9 tot 9, van 12 tot half 1 en van 3 tot half 4 nemen wij over het algemeen altijd de telefoon op. U kunt ook via het contactformulier op de website een bericht achterlaten.

Voor het maken van een afspraak hebben we een aantal gegevens van u nodig, namelijk uw naam, telefoonnummer, geboortedatum, postcode + huisnummer en uiteraard de reden waarom u zich bij onze praktijk aanmeldt. Dit laatste is onder andere nodig om te kunnen inschatten door welke diëtist u het best behandeld kunt worden. We hebben namelijk allemaal onze eigen specialisatie en aandachtsgebieden.

We houden in Tiel spreekuur op 4 locaties. We zijn 5 dagen per week geopend en hebben 3 avondspreekuren (op de maandag-, dinsdag- en woensdagavond). In overleg met u gaan we na welk moment het best schikt voor het maken van de eerste afspraak.
Het eerste consult duurt ongeveer 1 uur, vandaar dat we deze bij voorkeur niet inplannen op een avond. Omdat we slechts 3x per week een (drukbezocht) avondspreekuur hebben, reserveren we deze tijd voor de vervolgconsulten.

Tijdens het eerste consult is het voldoende als u uw verwijsbrief meeneemt. Uiteraard mag u ook altijd een overzicht van uw eetpatroon van een paar dagen of bijvoorbeeld verpakkingen van producten waar u vragen over heeft meenemen.