altBehandeling

De vervolgconsulten duren een kwartier tot een half uur, afhankelijk van de begeleiding die u nodig heeft.
Tijdens deze consulten wordt het dieet- of voedingsadvies geëvalueerd en indien nodig aangepast. Er wordt tijd besteed aan het beantwoorden van uw vragen of het bespreken van moeilijke momenten en hoe hiermee om te gaan.
Tevens krijgt u uitgebreidere voedingsinformatie, bijvoorbeeld tips over wat u kunt eten tijdens bijzondere situaties (op een verjaardag, wanneer u uit eten gaat, tijdens uw vakantie, bij ziekte enzovoort) en leren we u verpakkingen lezen en interpreteren.


Natuurlijk kunt u tijdens de consulten vragen stellen en zal de volgorde waarin zaken aan de orde komen geheel afhankelijk zijn van uw behoefte aan informatie.

Wanneer uw gewicht een aandachtspunt is (gewichtsverlies of -toename) kan het zijn dat u gewogen wordt, maar dit hoeft niet. Wij kunnen met de Tanita weegschaal tevens uw vet%, vocht% en spiermassa bepalen.
Dit is de manier waarop in de meeste gevallen de behandeling verloopt bij de 'reguliere' dieetbehandeling. Voor de orthomoleculaire behandeling en de stresscounselling gelden andere behandeltijden en is de inhoud van de consulten ook afwijkend.