Live-it


Het logo van Live-it is een boom. Deze staat symbool voor de verschillende thema’s binnen onze aanpak.


We behandelen namelijk niet alleen met behulp van voedingsadviezen uw aandoening/gewicht. Ook andere factoren spelen vaak een belangrijke rol.

Leefstijl is van levensbelang. De boom begint bij de wortels. Hiermee staat hij stevig geaard in de grond. Om als mens stevig te staan, is een goede leefstijl de basis. Dus eet gezond, slaap voldoende, kom in beweging en zorg voor ontspanning. Binnen LIVE-IT worden tips en opdrachten gegeven om stapsgewijs aan al deze gebieden te werken.

Inzicht in jezelf,
Verbinding &
Eigenwaarde: deze 3 thema’s zorgen samen voor persoonlijke stevigheid en draagkracht, net als de stam van de boom. Helaas wordt tijdens onze opvoeding en schooltijd hier maar weinig aandacht aan besteed. Wij kunnen je helpen deze gebieden te versterken.

Inspiratiebronnen &
Train-je-brein’ maken dat we kunnen groeien en bloeien en volledig tot ons recht komen. Ook hieraan wordt dus binnen Live-it ruim aandacht besteed. Niet met langdurige meditatiesessies maar door middel van kleine opdrachten die je kunt inpassen in je dagelijkse leven.

Nog even geduld………….aan het online aanbieden van het programma wordt hard gewerkt!

Binnenkort al meer energie, lekker in je vel en (indien nodig) een paar kilo minder??? De weekmenu’s om met behulp van een afwisselende, smakelijke voeding hieraan te gaan werken, zijn binnenkort via deze site verkrijgbaar!


Heb je een vraag?

Mail of bel ons via 0344 - 631731
Stuur een email