Wie zijn wij?

  • Angelique Becks

Ik ben Angelique Becks. Ik ben in 1983 in Amsterdam afgestudeerd als diëtist, na een 4-jarige studie aan de Hogeschool voor Voeding & Diëtetiek. Al snel na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegeaan als diëtist in een verpleeghuis, in een instelling voor verstandelijk gehandicapten en in de psychiatrie. In 1990 ben ik gestart met mijn eigen praktijk als diëtist in Tiel. Ik was de eerste zelfstandige gevestigde diëtist in de Betuwe. Sinds maart 2006 ben ik ook werkzaam als orthomoleculair diëtist.

Angelique houdt spreekuur in het Eerstelijns Centrum Tiel aan de Dodewaardlaan 5.

 

  • altHarriet Havers

Mijn naam is Harriet Havers-Teerink. Ik ben in 1993 afgestudeerd aan de Hogeschool voor Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. Direct daarna ben ik mijn eigen praktijk gestart in Tiel. Daarnaast werk ik al 18 jaar bij Propersona, Gespecialiseerde Psychiatrie Wolfheze als diëtist.
In 2007 heb ik de opleiding tot psychosociaal therapeut/stresscounsellor afgerond.

Harriet houdt spreekuur aan de Akelei (Passewaaij).

 

  • altMirjam Cornelissen

Ik ben Mirjam Cornelissen en ben ik 1998 afgestudeerd aan de Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek in Nijmegen. Na een jaar in een academisch ziekenhuis te hebben gewerkt heb ik eerst in dienst van de Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk werk Rivierenland en later voor Liv voeding- en leefstijladvies ruim 13 jaar als diëtist gewerkt in Tiel, waaronder in het Eerstelijns Centrum. Het is dan ook erg fijn dat ik na het faillissement van Liv door kan gaan met mijn werkzaamheden als diëtist bij de Dietistenpraktijk Becks & Havers.

Mirjam houdt spreekuur in het Eerstelijns Centrum Tiel aan de Dodewaardlaan 5 en in huisartsenpraktijk de Gravin en in Tolkamer en Herwen (Gezondheidscentrum Lobede en huisartsenpraktijk in Herwen)

 

  • Shabnam Noori

Mijn naam is Shabnam Noori. Ik kom oorspronkelijk uit Afghanistan en woon sinds 1998 in Nederland. Mijn interesse voor voeding en gezondheid heeft geresulteerd in mijn studiekeuze. Ik ben in 2012 afgestudeerd als diëtist aan de Hoge school van Amsterdam. Daarna ben ik enkele jaren werkzaam geweest bij paramedisch centrum Adfys te Culemborg. Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij de diëtistenpraktijk Becks&Havers. Ik werk graag met verschillende doelgroepen en etniciteiten. Dit maakt het werk voor mij veelzijdig en interessant. 

Shabnam houdt spreekuur in het Eerstelijns Centrum Tiel aan de Dodewaardlaan 5.  • Evelien van der Sangen

Mijn naam is Evelien van der Sangen. Na een aantal jaren werkzaam in de gehandicaptenzorg ben ik mijn dromen achterna gegaan en heb ik gekozen voor een studie richting voeding en diëtetiek. Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek. Na mijn studie heb ik mij voornamelijk beziggehouden met voeding in de gehandicaptenzorg. Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij diëtistenpraktijk Becks & Havers.

Evelien houdt spreekuur in het van der Valk hotel (van der Valk vitaal) in Tiel en in het Eerstelijns Centrum Tiel aan de Dodewaardlaan 5.